Ztorm

categorie:
100% nederlandstalige rock
bestaat uit:
5 personen
komt uit:
Den Helder e.o.

Bandleden

  • Jan Ambriola, drums, Den Helder
  • Henk Sikman, bas/zang, Breezand
  • Aljo Schilder, gitaar, Den Helder
  • Martijn v. Schaik, gitaar, Den Helder
  • Marcel Eversdijk, zang, Anna Pauwlona

Bio

ZTORM is in 2008 in volle hevigheid uitgebroken en bezorgt sindsdien vele landgenoten met regelmaat een stevige lekkere frisse wind. Deze is 100% Nederlandstalig, recht uit het hart en recht voor de raap voor alle gezindten.
Hun strak uit de klei getrokken R&R heeft inmiddels al menigeen van de sokken geblazen. Tenor Marcel Eversdijk slingert daarbij af en toe soms met orkaankracht Ztorm's boodschap het publiek in, gepaard met een zeer solide ondersteuning.
De stevig doortikkende Jan Ambriola samen met de boomlange Aljo Schilder op slaggitaar in combinatie met Henk Sikman's rollende baspartijen bedienen Martijn van Schaik daarbij op zijn wenken om op zijn plank met 6 snaren flink LOOS te gaan .
De Ztormformule is daardoor een vondst gebleken en wel een ijzersterke.

De meestal in keurig driedelig pak gestoken Marcel spaart ondertussen tekstueel niets en niemand [ook zichzelf niet ] Uit zijn gigantische strot vloeien uiterst aanstekelijke teksten en oneliners , qua taalgebruik blijft alles echter keurig binnen de perken .Ballade's en stevige strakke rock wisselen elkaar daarbij in rap tempo af.Binnen no time weet je hoe laat het is.

ZTORM verwerkt louter eigen materialen, die voor het merendeel door Marcel en Martijn worden aangeleverd.Het jaar 2008 was ook het jaar van [R]evolutie , de mini-cd is zo onderhand een collectors item en de inmiddels tweede persing gelukkig nog steeds voor een prikkie via de ZtormZite te krijgen, zie de recensie elders'¦
Van diezelfde cd [R]evolutie is afgelopen jaar met uiterst veel plezier 'Steen' in samenwerking met de Klipfabriek in het fraaie Twentse land tot een volwaardige ZtormKlip geschoten.

'Steen' is sindshij het daglicht zag aardig opgepakt'¦.
Binnen een week was Ztorm o.a. via youtube tot o.a. in Spanje en Turkije doorgedrongen, toch niet gek voor een Nederlandstalig klippie '¦..Diverse regionale radio en tv zenders zien inmiddels ook wel wat in Ztorm,zowel de cd als de klip schuiven af en toe voorbij.
Wachten of Hilversum er ook wat in gaat zien heeft voor Ztorm geen prioriteit, hoewel hun binnenkort te verwachten single ' Simpel' ongetwijfeld door hun manager bij de portier afgeleverd zal mogen worden.

Aan Ztorm zal het allemaal niet liggen,het vrolijke 5tal wil niets liever dan collectief zo hier en daar een flinke wind laten en als ze dat doen ze het met verve'¦cd-tjes zijn altijd leuk maar er gaat toch vrijwel niets boven ZTORM in LEVENDE LIJVE !!!!!

Contact/bookings/agenda

Contact

management@ztorm.nl

Bookings

management@ztorm.nl

muziek

Geupload op: 25-06-2008
01 cirkel
02 niemandsland
snoepje

foto's

video

Tell a friend

Previous/Next profile