The Joneses Next Door

categorie:
Rock
bestaat uit:
6 personen
komt uit:
Amsterdam

Bandleden

  • Paul Beentjes, Drummer, Castricum
  • Erik van Ishoven, Gitaar/zang, Castricum
  • Dick van Bokkem, Toetsenist, Castricum
  • Peter Meelker , Zang, Amsterdam
  • Jasper Balduk, Gitaar/zang, Amsterdam
  • Wino Wijnen, Bas/zang, Amsterdam

Bio

De nummers van The Joneses Next Door gaan over mens en maatschappij; over het gras dat vaak groener is bij de buren en escapisme; over sociale druk om te presteren en over de eeuwige dag van morgen die verlossing brengt.

Het doel van The Joneses Next Door: het Nederlandse publiek meenemen in hun liefde voor een geluid zó groovend dat niemand er stil bij kan blijven staan. De songwriting van Jasper, gecombineerd met het laid-back basspel van Wino en de stuwende drums van Paul wordt aangevuld door Erik's gevoelige gitaarspel waarbij snerpende solo's niet vergeten worden. Dick brengt het geheel goed op stoom met het jaren '70 orgelgevoel en zijn virtuoos pianospel. Dit alles vormt een solide muzikale basis waarop Peter's soulvolle stemgeluid het publiek mee neemt voor een kritische blik in de spiegel. Na de eerste goed ontvangen optredens in Amsterdam en omgeving, en met op de valreep van 2011 een landelijk radiodebuut tijdens 3FM Serious Request is het nu tijd om de blik verder naar buiten te richten.
Voor The Joneses Next Door geldt 2012 als het jaar om zichzelf te bewijzen tegenover het Nederlandse publiek. Daar waar het afgelopen jaar gebruikt is om nummers te schrijven, een demo op te nemen en een degelijke set in elkaar te zetten ligt de lat voor dit jaar hoger: Het veroveren van de harten van de Nederlandse muziekliefhebber.

Invloeden? Van de jaren '60 tot de jaren 2010. Zodra het ergens over gaat en er genoeg energie in zit: The Joneses Next Door will rock your world

Contact/bookings/agenda

Contact

info@thejonesesnextdoor.nl

Agenda

6 maart: Oefenbunker, Landgraaf (De Exit Live prijs)

6 april: 't Kompleks, Heerhugowaard (Mixtream Contest)

7 april: Nozem en de non, Heemskerk (IJmond Pop Prijs)

20 april: Popfront, Zwolle

muziek

Geupload op: 01-03-2012
Chasing Storms
Lady Republica
Multimedia Messiah

foto's

video

Tell a friend

Previous/Next profile