Lost_men_of_Palau

categorie:
rock, Indie
bestaat uit:
4 personen
komt uit:
Noord-Holland

Bandleden

  • Sietse, Vocals, Amsterdam
  • Jaron, Gitaar, Amsterdam
  • Wim, Bass, Bergen
  • Jan Jaap, Drums, Haarlem

Bio

Lost_men_of_Palau

Dicht bij henzelf en vanuit de ziel spelen de 'Lost men' een vuige mix van post rock & roll revival. Een serieuze aangelegenheid die altijd wordt vergezeld met een knipoog. Ieder optreden heeft daarom als uitgangspunt: de voetjes van de vloer en het dak eraf.

De rauwheid van LmoP wordt ingevuld door de karakteristieke stem van zanger Sietse. Er kan met zekerheid gezegd worden dat deze blonde, Alkmaarse Fries dagelijks leeft op een portie rock & roll en zonodig een vleugje zuurstof.

Na een succesvol 2009 was het zover. In April 2010 bracht Lost_men_of_Palau een vier tracks tellende, titelloze E.P. uit. Een E.P. die veel positieve respons ontving. Zo werd er gezegd: 'Het is een vrolijke klank in een koude winter en een hese sound in een verward landschap van herintreders, maar het luistert verdomd lekker weg' .

Kortom, Lost_men_of_Palau, een eenheid die gedachten vertroebelt. Een beschaafde ordinaire gemeenschap van wellustelingen met passie en liefde voor schoonheid en muziek. Opgebouwd uit een kern van dogmatische perspectieven, louter verwarde, verwende, en verharde muziekanten. IJskasten met een warm verleden. Duisternis met een zonnig einde. Geschiedenis met een toekomstbeeld. Vrolijkheid met als oordeel: bekwaam. Muziek dat schreeuwt, enjoy yourself.

Contact/bookings/agenda

Contact

info@lostmenofpalau.nl

Bookings

info@lostmenofpalau.nl

muziek

Geupload op: 27-02-2011
01.Sayimfine-web
03.Sometimes-web
04.Imhere-web

foto's

Tell a friend

Previous/Next profile