Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte

categorie:
Nedertronica
bestaat uit:
3 personen
komt uit:
De Ruimte/ Castricum aan Zee

Bandleden

  • Neef Steef/Goeven, Bass/Zang, De Ruimte/Heemskerk
  • Beng-a-licious, Drum/Zang, De Ruimte/Beverwijk
  • Spook/El Knallius Maximus, Synthesizer/Vocoder/Zang, De Ruimte/Castricum aan Zee

Bio

Welkom aardlingen, wij zijn Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte. We komen van de planeet Snark, een van de drie planeten die in het stelsel Zing geregeerd worden door Het Brein. Het Brein is een vreedzame entiteit die alle bewoners van Snark op momenten dat het nodig is kan besturen. Hierdoor is er op Snark en de andere Stelselplaneten een vreedzaam en mooi paradijs ontstaan. Het Brein weet alles en is overal, zijn roze tentakels reiken naar iedereen en maakt onderling vechten overbodig.

Vier jaar geleden zijn wij neergestort op de planeet xyos-3321 bij jullie beter bekend als de aarde. Met een vloot gingen wij onderweg, maar na enkele nutteloze stuurfouten was het mis. Ergens bij zoltar-Z in het allerlaatste ruimtekwartier zweefden wij rond in het niets. Dus moest iedereen genuttigd worden, totdat er een oplossing of een gewisse dood zou komen

Maar met de kracht van Het Brein hebben de drie beste volgers de aarde weten te bereiken. Ze besloten een muzikaal trio op te richten in de glorie van zijne almachtigheid Het Brein om hem te eren en de aardse mensen te beinvloeden om open te staan voor zijn komst. Via onder- en bovenwaartse tonen in onze muziek worden de hersens van aardlingen geprogrammeerd om de orders te volgen van Het Brein. Als wij de wereld veroveren in zijn naam, zal de aarde een waarlijk vreedzame en paradijselijke vorm krijgen!.

Onze muziek valt uiteen in verschillende regionen. Ska, electronica, psychobilly, piratenlalgebral, snoeihard gebrul in je oor noem maar op. Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte wordt geprezen en geliefd door diegenen die ons hebben mogen aanschouwen. Het Brein imponeert je, het grijpt je, het danst je, het neemt je, het geeft je. Aardling, je kunt je niet verzetten, als je ons hoort ga je bewegen!!.

De drie uitverkorenen, Goeven, Beng en Spook worden regelmatig bij zogenaamde aardse bandwedstrijden uitgenodigd om de boel eens flink op stelten te zetten. Zo heeft Het Brein al het een en ander aan overwinningen en prijzen in de wacht gesleept, iets wat uiteindelijk zal toenemen naar mate aardse overname vordert, uiteraard.
..
..In het vierjarig bestaan van de band is er een goede bekendheid opgebouwd met een live-act die altijd verrast en mensen bevreemd laat kijken. Het Brein is Nederlandstalig omdat het een misvatting was te denken dat iedere aardbewoner net als op Snark dezelfde taal spreekt. De teksten gaan over grappige, en soms ook ontroerende dingen met een knipoog. Teksten zijn makkelijk en simpel om door iedere aardling meegeblert dient te worden.

Eigenlijk moet Het Brein gewoon geluisterd worden, dan weet je wat het is. Vergeet al het bovenstaande en regel een EP of kom naar een optreden.

Moge Het Brein met je zijn

Contact/bookings/agenda

Contact

Beng: 06-16714954 begin_of_the_skype_highlighting              06-16714954      end_of_the_skype_highlighting

hetbreindatkwamuitderuimte@gmail.com


Bookings

zie boven

Agenda

29 januari: De Bakkerij met Red The Planeeet en Scotch

11 Februari: @Kompleks met Mentally Retarded Friend

11 maart: @ Flinty's Haarlem met Scotch en Frans Huxie

19 Maart: @ Spierdijk met de Volendammer Vishandel

30 April: @ Kerkplein Beverwijk, koninginnedagpodium

30 Januari: Nozem en de Non, op het Flashtival

11 februari: Flinty's Haarlem met Scotch en Frans Huxie

11 maart: Kompleks Heerhugowaard met Mentally Retarded Friend

12 maart: Spierdijk

10 juli: Rebels festival, Zaandam

muziek

Geupload op: 21-01-2011
02. Zesde Dimensie
01. Urban
04. Volg de Orders

foto's

video

Tell a friend

Previous/Next profile